Vélemények a méhpempőről

Vélemények a méhpempőről

Az elmult években beérkezett vélemények a méhpempőről.

Csak ajánlani tudom a méhpempő fogyasztását mindenkinek. Ízületi gyulladásomra kezdtem el szedni, ami az ujjaimon már egyre elviselhetetlenebb lett. Amint elkezdtem fogyasztani, 2 hét után már javulást vettem észre. Lement az ízületeimről a duzzanat, elmúlt a fájdalom. Az meg már csak ráadás hogy a közérzetem és a kedvem is sokkal jobb lett tőle. A téli hónapokat átvészeltem nátha és influenza nélkül, továbbá elmaradt az ezekben a hónapokban jellemző fáradékonyság is.

Halász István (77), Bácsalmás

Sok problémám volt a menstruációmmal, a petefészkem is gyengén működött és évek óta kínoztak a PMS tünetek. Egy ritka hormonális betegséget is megállapítottak nálam. Hormonterápiát csak legvégső esetben akartam. A méhpempő azonnal szimpatikus volt, meg is rendeltük. Kb. 2 hét után elkezdtem érezni a változásokat magamon, éreztem a testemen, egyre több energiához jut. Kb. 4 hónap után a menstruáció teljesen szabályos lett, és a PMS tünetei alig jelentkeztek, és ez azóta is így van. A hormonszintem kiegyensúlyozódott és végül megúsztam a hormonpótlást. Köszönöm Önöknek!”

Barta Veronika (44), Szatymaz

2-es típusú cukorbeteg vagyok évek óta. Sokat informálódtam a diabéteszről, és igyekszem jóval egészségesebben élni. A méhpempő nagyon felkeltette a figyelmemet, így megrendeltem Önöktől. A vércukorértékeim sokat javultak, mióta kúraszerűen szedem. Ezen kívül sokkal nyugodtabb vagyok, a memóriám sose volt ilyen jó, a betegségek messze elkerülnek, és sokkal fittebb, energikusabb vagyok. A bőröm és hajam szebb és egészségesebb. Szerintem a Méhpempő mindenkinek jótékony, megéri kipróbálni!

Fodor Károlyné (55), Győr

Alzheimer-kórban szenvedő édesanyámat kezeltük sikeresen méhpempővel. A tüneteket majdhogynem sikerült teljes mértékben megszüntetni. Életminősége majdhogynem teljesen visszaállt. Szerintem a leg csodálatosabb tápanyag amit a természet valaha teremtett.

Hajdú Mihály (63), Veresegyház

Nagyon elégedett vagyok a méhpempő hatásával, mióta fogyasztom nem voltam megfázva, nem gyulladt be a mandulában, pedig korábban sűrűn előfordult. Illetve jobb a koncentráló képességem, jobban alszom, kipihentebb vagyok.

Lengyel Liliána (44), Csíkszereda

Abszolút meg vagyok elégedve a méhpempővel, orvosként is sok páciensemnek ajánlom Önöket és a termékeiket, valamint Édesapámnak is adjuk a súlyos betegségére.

ANIKÓ (49), BUDAPEST

Tisztelt Méhpempősök! Az interneten való kutakodás során bukkantam rá a méhpempő termékenység növelő hatására. Mivel már több éve próbáltam teherbe esni, -sajnos sikertelenül- ezért mindenképpen ki szerettem volna próbálni. Tavaly kezdtem el enni az itt vásárolt méhpempőt. Először a ciklusomat tette rendbe, de ma már boldogan elmondhatom, hogy 17. hetes kismama vagyok. (8 év után) KÖSZÖNÖM A MÉHPEMPŐNEK!

SZILOS EDINA (33), PÁPA

Már évek óta rendszertelen volt a menstruációm, így sikertelenül próbálkoztunk a gyermeknemzéssel. Orvosoknál is jártunk persze, de nem tudtak érdemben segíteni. Majd rendeltünk Önöktől tiszta méhpempőt, és a párommal a megküldött tájékoztatóban leírtaknak megfelelően elkezdtük a kúrát. Erős megtisztulást éreztünk magunkon, az energiaszintünk jelentősen megnőtt, ahogy az immunitásunk is fokozódott. De a legfontosabb, hogy a kúra vége előtt nem sokkal sikerült, és teherbe estem!!! Elmondhatatlan öröm volt ez számunkra! Még ma is alig hiszem el, de hamarosan megszületik a fiunk! Örök hála mindezért Önöknek!

LAKATOS HENRIETTA (29), BUDAPEST

Tisztelt Marketing Osztály! Nem tudom , hogy jó helyre írok-e egyáltalán , de a méhpempő oldalon a vélemények-hez nem tudtam sajnos kommentet írni! Köszönettel tartozom a méhpempőnek és kolléganőmnek aki ajánlotta nekem, ugyan is 12 évet vártunk és vágytunk babára! Tavaly októberben elkezdtem szedni a méhpempőt ahogy írták mindent betartottam, novembert kihagytam mert így kellett tenni, decemberben ismét szedtem és január 12-án kiderült VÁRANDÓS VAGYOK!!! Tulajdonképp dec.10-én fogant meg kisfiúnk most töltöm a 36.hetet nagy-nagy boldogságban! Azóta a barátnőim közül ketten így lettek várandósak! Köszönöm, köszönöm,köszönöm a méhpempőnek!

SZILVIA (36), ESZTERGOM

Szellemi és fizikai állapotom nagymértékben javult! -naponta egy adagoló kanál mennyiséget fogyasztok! -a saját pozitív tapasztalataim alapján másnak is nagy előszeretettel javaslom a méhpempő rendszeres fogyasztását

Irén (69), Csokonyavisonta

Két 100g-os méhpempőt fogyasztottam el. Vese transzplantált beteg vagyok néhány gyógyszer mellékhatás (cukorbetegség,magas vérnyomás keringési zavarok.) miatt kezdtem szedni. Pozitív tapasztalatok mostanában jelentkeznek. Kevesebb inzulin kell, és sikerült jó néhány kilót leadnom. Eltűntek a lábduzzanatok és a nehéz láb érzés is. A keringési problémák vagy esetleg valamelyik gyógyszer mellékhatás miatti fülzúgás is nagy mértékben csökkent. Elkezdtem sportolni. Azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben. Mindenkinek ajánlom megelőzés céljából is.

Sándor (68), Szentendre

A méhpempő egy nagyon jótékony hatású természetes anyag. Kiválóan hatott mind a hormonháztartásomra mind pedig az immunrendszeremre valamint a szemem is javult egy negyedet. A családom minden tagja elkezdett egy kúrát már!

Eszter (53), Hatvan

A termék használata előtt a koleszterinszintem nagyon magas volt, folyamatosan felfázással és megfázással betegeskedtem. Sokféle gyógyszert és gyógyterméket kipróbáltam, de ezen termékek sajnos szinte semmit sem változtattak az egészségi állapotomon. A méhpempő sokat segített. Használata óta nem voltam megfázva. A koleszterinszintem a normál tartományba került. 3 havi kúra formájában fogyasztom, 1 hónap szünet majd ismét 3 hónap kúra. Mellékhatása nincs. Mindenkinek ajánlom aki az immunrendszerét szeretné erősíteni és gyógyszerek helyett olyan természetes szert akar használni amely a gyulladásosokat csökkenti vagy akár meg is szünteti a szervezetben.

Károly (69), Szigetvár

Pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nálam, és gyógyszereket írtak fel. Én azonban a természetesség híve vagyok, így inkább ilyen megoldást kerestem. A méhpempő tűnt a legjobb választásnak, és ez be is bizonyosodott mára. Az orvosi kontrollokon egyre jobb eredmények mutatkoztak, a TSH szintem a korábbi 8,2-ről,  4,1-re csökkent, 2 hónapos méhpempő fogyasztás után. A pempőtől sokkal jobban vág az agyam, és érzem, hogy az immunrendszeremet is megerősítette.

Glória (42), Monor

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre