MIBEN SEGÍT AZ ACETILKOLIN?

Milyen hatásai vannak a Tiszta Méhpempőben lévő Acetilkolinnak?

A méhpempő a legjobb természetes acetilkolin forrás, mely az az elsőként felfedezett neurotranszmitter molekula. Az acetilkolin a perifériás és a központi idegrendszerben ingerületátvivő anyagként működik.

Az acetilkolinnak számos agyi funkcióban kiemelkedő szerepe van.  A méhpempő egyéb tápanyagjaival, például a B-vitaminokkal együttműködve az acetilkolin hozzájárul agyunk és idegrendszerünk egészségesebb működéséhez.

Az acetilkolin révén tevődik át az izomrostokra az idegingerület, ezért is van kedvező hatással az izomműködésre, a humorális szabályozásra és a vegetatív idegrendszerre. 

Az acetilkolin támogatja a szándékos mozgásokat, a külső ingerek érzékelését, irányítja az információk feldolgozását, az éhség- és szomjúságérzetet és az olyan szellemi tevékenységeket, mint a kritikai és ítélőképesség.

Az acetilkolin fontos a hippokampusz (előagy) új emléknyomok képződéséért felelős területén. Ha alulműködnek az előagy acetilkolin termelő sejtjei, úgy kialakulhat az Alzheimer-kór, és minél kevesebb az acetilkolin termelése, annál súlyosabb az emlékezetvesztés.

Az acetilkolinból képződő kolin a B-vitamin komplex tagja, elősegíti zsírok és a koleszterin gyorsabb felszívódását a szervezetben. A kolin képes áthatolni a vér-agy gáton, ezáltal védi az agyat.

A kolin olyan alapvető élettani működésekben működik közre, mint a sejtek információ-átadásai, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikáció.

A kolinból kialakuló betain jelentősen mérsékli a homocisztein szintjét, mely csökkenti az érelmeszesedés és az idegrendszeri rendellenességek kockázatát.

A kolin védi a májat, segít ellátni méregtelenítő feladatát, erős megterhelés esetén valamelyest csökkenti a káros hatásokat, gátolja a zsírok lerakódását is a májban, illetve csökkentheti az epekövek kialakulásának valószínűségét.

A kolin támogatja a zsírégetést, fokozza a szervezet zsírfelhasználását, ezért diéta mellett támogathatja a zsírvesztést.

Rendelését 1 perc alatt leadhatja • Nem kell regisztrálni • Az átlagos szállítási idő: 1 munkanap • 30 nap Pénzvisszafizetési Garancia mindenre